12 detinguts per utilitzar parelles de nuvis per portar droga des del Carib

Els oferien diners a canvi de transportar cocaïna.

La Policia ha detingut 12 presumptes narcotraficants, la majoria d’origen dominicà, que integraven un grup dedicat a introduir cocaïna de gran puresa des de la República Dominicana, fent servir de correus parelles que tornaven de viatge de nuvis d’aquest país caribeny.

Segons la Direcció General de la Policia, els detinguts reclutaven parelles en viatge de nuvis perquè introduïssin la droga a Espanya, principalment des de Barcelona, encara que també des de diverses ciutats holandeses.

Els arrestos es van produir a Castelldefels, Viladecans, Barcelona i L’Hospitalet.

Diferents delictes 

Als detinguts se’ls imputen els delictes de tràfic de drogues, falsificació de targetes de crèdit, estafa i falsificació de moneda.

Segons la Policia, les mules o correus, preferentment espanyols, eren nuvis amb necessitats econòmiques, als quals oferien diners per dur la droga camuflada a la roba, a begudes o en cosmètics des de Santo Domingo.

El responsable de la xarxa, conegut amb l’àlies de Piri, es dedicava a captar parelles en viatge de nuvis. Una vegada introduïda la droga al nostre país, la modelaven i la venien amb un altíssim grau de puresa.

Falsificadors de moneda

Els membres d’aquest grup es dedicaven a la falsificació de moneda, ja que per sufragar les despeses de l’organització,com els viatges dels correus, duplicaven targetes de crèdit.

Un altre dels integrants de la banda, conegut com a Alex i que utilitzava cinc identitats diferents, es dedicava a falsificar targetes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento