Tragicomèdia de la crisi financera

  • El Tantarantana estrena l’obra ‘Sala d’espera futur’.
  • Va ser aclamada i premiada dins l’escena teatral d’Alemanya.
L'obra 'Sala d'espera futur'.
L'obra 'Sala d'espera futur'.
Lupe García
L'obra 'Sala d'espera futur'.

El Tantarantana posa en escena fins al proper 11 de desembre una de les obres de teatre més aclamades dels darrers temps a Alemanya, Sala d’espera futur. El muntatge s’estrena per primera vegada en la seva versió catalana, amb el text de l’autor berlinès Oliver Kluck.

La peça ha estat guardonada amb el premi Kleist de promoció de la jove dramatúrgia. L’argument gira al voltant de la crisi financera que està assolant el món des de l’any 2007. Ho fa des del punt de vista personal i en primera persona de la protagonista. La ràbia interna que inflama els protagonistes i els seus truncats desitjos de futur impregnen la producció. 

Preparar-se no garanteix l’èxit

Un jove enginyer, en Daniel, de 30 anys, té una carrera universitària, un doctorat i experiència laboral, però veu dia rere dia que no prospera a la seva feina mentre que d’altres companys seus d’oficina, els més veterans, tenen l’esquena coberta, tot i fer servir paraules i modals grollers.

*Les Flors, 22. De dimecres a dissabte a les 21.00 hores; Diumenge a les 19.00 hores; Preu: de 15 a 18 euros. www.tantarantana.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento