La veu del carrer

Trobats i entrevistats al carrer Marina
Joan Cardona. Jubilat, 77.

«He de canviar de vorera per culpa d’una rampa mal feta». «Al costat de casa, al carrer Almogàvers, hi ha una rampa per entrar a un pàrquing que està mal feta. Té un esglaó i ja hi he caigut uns quants cops, per això passo per l’altre vorera. Han volgut fer una rampa més alta perquè hi entrin millor els cotxes i ens hem de fastidiar».

Jordi Álvarez. Tècnic de voluntariat, 28.

«L’esperit de compromís s’està perdent». «Fa 10 anys les ganes de compromís envers els altres era diferent. La gent ha perdut l’interès per dedicar el seu temps als altres, l’esperit de compromís o fer alguna cosa pels altres sense ànim de lucre s’està perdent... Som una mica més egoistes. I hi ha gent que necessita d’aquest temps».

Hilda Puebla. Microempresària, 42.

«La arquitectura aquí es diferente pero muy interesante». «Soy de Chile y he venido con mi marido de vacaciones por un mes. Me quedaré por aquí pero también me gustaría conocer Madrid. Soy de Valparaíso y la arquitectura de aquí es diferente, pero muy bonita e interesante. Allí ahora estábamos saliendo del verano».

Nathalie Uttini. Comercial, 40.

«Hi hauria d’haver policia de barri per millorar la inseguretat». «Visc al Fort Pienc i em preocupa la inseguretat ciutadana. Estaria bé que hi hagués policia de barri, com s’havia dit. També cal més educació i arribar a una bona convivència amb els immigrants».

Marta Ayala. Antropòloga, 30.

«En antropologia hi ha molta feina a fer però no s’inverteix prou». «L’antropologia demana ser molt polivalent, has de saber una mica de tot, i especialitzar-te. Jo m’estic especialitzant en immigració. Hi ha molta feina a fer però no s’inverteix prou. S’haurien de fer més projectes».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento