Collserola s’obre a la ciutat

Es creen quatre noves portes d’entrada al paratge natural.
Un ciclista, ahir, per un camí annex al pantà de Vallvidrera.
Un ciclista, ahir, per un camí annex al pantà de Vallvidrera.
Andreu Adrover
Un ciclista, ahir, per un camí annex al pantà de Vallvidrera.
L’Ajuntament de Barcelona preveu invertir 1,3 milions d’euros per fer més accessible i visitable la zona perimetral del parc de Collserola i alhora protegir més el cor d’aquest pulmó verd.Al vessant barceloní es construirà una vorera panoràmica d’un quilòmetre a la Carretera Alta de Roquetes, un itinerari de passejada entre Nou Barris i Torre Baró o un mirador a Horta.

La recuperació del pantà de Vallvidrera, feta l’any passat, es completarà amb la rehabilitació de l’edifici del vigilant i nous camins senyalitzats. Hi haurà nous accessos per Nou Barris, Horta, Sarrià i Pedralbes, que se sumen als tres actuals: les Planes, Peu del Funicular i Carretera de les Aigües.

3,5 milions de visites

El parc ha augmentat en cinc anys el nombre de visites fins els 2,5 milions anuals. Amb aquests canvis (els primers estaran enllestits en sis mesos) es preveu arribar fins als tres milions i mig, segons va declarar l’alcalde, Joan Clos.

El Consistori  té ara mateix un 33% de les 8.500 hectàrees de Collserola. Clos espera incrementar aquesta xifra si els preus són assequibles.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento