El baixista de Depeche Mode fa de disc jòquei a Barcelona

  • Andy Fletcher mostra la seva faceta de punxadiscos.
  • En les sessions barreja house, rock i èxits de la seva banda.
Andy Fietcher mostra la seva faceta de DJ.
Andy Fietcher mostra la seva faceta de DJ.
ARXIU
Andy Fietcher mostra la seva faceta de DJ.

Els plats prenen la pista de ball durant aquesta Setmana Santa. I ho fan a través de les mans d’un dels grans de la música newwave. Andy Fletcher, baixista i encarregat dels sintetitzadors de Depeche Mode,ofereix una sessió com a DJ a Barcelona.

El músic, que en els darrers temps s’ha alçat com a portaveu de la formació (és ell qui concedeix totes les entrevistes promocionals) ha fet de la seva afició una nova tasca. I és que, segons ha confessat, va començar a punxar fa uns set anys sense cap objectiu concret, només per passar l’estona. Així, quan té una mica de temps lliure el dedica a compartir el seu hobbie amb el públic i actua com a discjòquei.

En les sessions de Fletcher hi ha cabuda per a tot: està obert a tots els estils. En aquest sentit, segons ha confessat ell mateix, hi ha espai pel house, l’electro, el rock... Amb un únic objectiu: que el públic gaudeixi. I si nota que la diversió a la pista no és total, no se li cauen els anells i aposta per un valor segur: remesclar els èxits de Depeche Mode.

Acostumat a actuar en grans espais amb la seva banda, Fletcher valora les sales de menor dimensió perquè pot establir un contacte més directe amb els assistents. L’acompanyaran també els DJ d’Amnesia Ibiza Mar-T i Les Schmitz, i Ben DJ, de The Cube.

*Sala The Cube. Discoteca Atic. Tarragona 141-147. Divendres, dia 22. A partir de les 24 hores. Entrades anticipades: 20 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento