Versión impresa

Els primers cinc anys...

Com passa el temps! Vam ser el primer diari gratuït massiu i de qualitat que va sortir a Catalunya, mesos abans havíem aparegut a Madrid. Ningú no donava un duro per nosaltres, perquè érem i som gratuïts i perquè molts companys de professió pensaven que això no duraria dos dies. I ja n’han passat més de 1.800!

Durant aquest temps, la família de 20 minutos s’ha anat fent gran en nombre de persones, en edicions (ja en tenim 14 a tota Espanya), a Internet (www.20minutos.es), però, sobretot, en lectors. El paisatge matinal de la ciutat ja no s’entén avui sense els milers i milers de persones llegint el diari: al metro, al bus, al tren... Moltes gràcies a tots.

Durant aquests cinc anys, amb encerts i errors, hem intentat anar millorant el diari amb l’aportació dels lectors i ho seguirem fent. Han estat els primers cinc anys d’una història que ja no té retorn i que ja ningú dubta que continuarà. Un rècord també per als qui es van quedar en el camí. Felicitats també per a tu, Manolo.

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios