Valencia Notícies

Coronavirus.- Sanitat detecta 51 nous brots, 20 d'ells a València

Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
GVA

Els brots més nombrosos s'han donat a Alcalà de Xivert (14 contagis, origen laboral), València (13, social), Benicarló (10, social) i Xarafull (10, social).

A València hi ha a més, dos brots d'origen laboral: un de sis casos i un altre de tres, així com un altre focus relacionat amb l'àmbit educatiu que afecta tres persones. La resta són tots d'origen social: un de nou positius, un de set, un de sis, quatre de cinc, cinc de quatre i quatre de tres.

A més, hi ha un brot de nou casos a Borriana i tres de huit a Benifaió, la Pobla de Vallbona i Llanera de Ranes, tots ells d'origen social. S'han detectat focus de set contagis a Aielo de Malferit (laboral), Alacant (educatiu) i Vallat (social).

La resta de focus corresponen a Albatera (cinc positius, origen social); Alacant (tres, educatiu); Callosa d'en Sarrià (cinc, laboral); Callosa de Segura (tres, social); Calp (sis, social); Coix (tres, social); Elx (dos brots d'origen social, un de cinc i un de tres); Gandia (quatre, laboral); Godella (cinc, social) i Guardamar del Segura (quatre, social).

També hi ha un focus de cinc contagis d'origen social a la Llosa de Ranes; un altre de cinc i origen laboral a la Vila Joiosa; un de quatre de l'àmbit social a Manises i dos a Oriola, d'origen social, i sis i tres casos.

Els altres se situen en Quart de les Valls (tres, social); Requena (tres, laboral); Utiel (quatre, laboral); Vinaròs (tres, social) i Xàtiva (sis, social).