Valencia Notícies

Runcáncer engega un circuit de carreres virtuals 100% solidari contra el càncer i la Covid-19

Aquest circuit virtual consta d'un total de quatre proves que es desenvoluparan de maig a agost, tots dos inclusivament i que es poden fer "des de qualsevol lloc i superfície al llarg dels set últims dies de cada mes, respectant sempre les recomanacions i normes sanitàries del moment".

L'organització ha recalcat que el caràcter 100% solidari del Circuit RunCáncer-AECC València segueix "intacte", de manera que la recaptació que s'obtinga a través dels dorsals se sumarà íntegrament a les ajudes que ha engegat AECC València per a pacients de càncer en vulnerabilitat social davant la Covid-19.

Els corredors poden participar carrera a carrera o al circuit complet, per al que caldrà completar almenys tres de les quatre cites. Concretament, la carrera de maig serà de cinc quilòmetres i podrà realitzar-se del 25 al 31 d'eixe mes. La de juny, de sis quilòmetres, del 24 al 30; la de juliol serà de huit quilòmetres del 25 al 31; i el repte s'acomiada a l'agost amb deu quilòmetres també del 25 al 31.

La inscripció es pot formalitzar a través de la plataforma