Valencia Notícies

Llum verda al reglament de la Vicepresidència segona i Conselleria d'Arquitectura Bioclimàtica

El vicepresident segon de la Generalitat Valenciana, Rubén Martínez Dalmau
GVA

El Decret 5/2019, de 16 de juny, del 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, determina les conselleries en què s'organitza l'administració autonòmica i assigna a aquest departament les competències en matèria de vivenda, regeneració urbana i sostenibilitat energètica habitacional.

Es tracta, per tant, del màxim òrgan responsable del Govern valencià en aquests eixos. Sota l'autoritat de Dalmau, està integrada pels òrgans superiors i centres directius de secretaria autonòmica d'Habitatge i Funció social, secretaria autonòmica d'Arquitectura Bioclimàtica i Sostenibilitat Energètica, Sotssecretaria i direcció general de Vivenda i Regeneració Urbana.

També per Direcció General d'Emergència Habitacional, Funció Social de la Vivenda, i Observatori de la Vivenda i Segregació Urbana, direcció general de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica i direcció general d'Innovació Ecològica de la Construcció.

S'adscriu a la Vicepresidència segona l'Entitat Valenciana de Vivenda i Sòl (Evha), que es regirà per la seua normativa, amb el propi conseller com a president. També sota la seua dependència està la Direcció General de Coordinació Institucional, l'òrgan de suport.

loading...