Valencia Notícies

À Punt valencianitza el joc viral de reconéixer cançons i proposa cada dia un repte musical

À Punt llança un joc de cançons valencianes que proposa cada dia un repte musical
À PUNT

Després de l'"èxit" del PobleCV, À Punt "valencianitza" ara Heardle, el joc musical que "més s'ha viralitzat a tot el món en les últimes setmanes".

El mecanisme és molt senzill: cada dia es presenta una cançó nova i l'usuari té un màxim de sis intents per a aconseguir encertar el títol i l'artista. Amb cada intent fallat o saltat, es desvetlen uns segons més i caldrà endevinar la cançó abans dels quinze primers.

L'objectiu és descobrir la cançó del dia com més prompte millor i compartir els resultats en les xarxes socials. A més, la pantalla final mostra un enllaç a la llista de reproducció de Spotify que arreplega totes les cançons del joc.

La llista combina gèneres musicals molt diversos i singles contemporanis i de sempre perquè tota classe de públic puga gaudir del joc -disponible en etsona.apuntmedia.es- cada dia.

POBLECV

Per la seua banda, PobleCV -el primer joc en línia d'À Punt que proposa el repte d'endevinar la silueta d'un poble- ja supera les 74.000 pàgines vistes al juny. L'hashtag #PobleÀPunt acumula més d'un milió d'impressions en Twitter, on els jugadors i jugadores comparteixen els resultats del repte diari.

El mecanisme consisteix que cada dia es mostra una silueta que correspon a un terme municipal i l'usuari ha d'endevinar de quin poble es tracta en un màxim de sis intents.

Si no s'encerta a la primera, s'obté una pista amb la distància en quilòmetres i la direcció des del municipi introduït fins a l'amagat.

loading...