Alacant

L'Aula de Cine i Audiovisual de la UA organitza la conferencia 'Plagios en el Rock' dimarts que ve 13

L'Aula de Cine i Audiovisual de la UA organitza la conferencia 'Plagios en el Rock' dimarts que ve 13 de juliol
UNIVERSIDAD DE ALICANTE

Gil presentarà alguns dels casos més curiosos i sonats de plagis de la història del rock, entre els quals es troben el del rocker que va ser acusat de plagiar-se a si mateix, pel que va haver de pagar una indemnització d'1,6 milions de dòlars o la cançó que va ser acusada de plagi i al mateix temps plagiada.

El coordinador de l'Aula de Cine i Audiovisual de la UA també és col·laborador de la revestisca Ruta 66, on escriu crítiques de rock i de cinema, i ha impartit en nombroses ocasions el taller "Años sesenta y setenta, el rock n'roll según sus mejores intérpretes", segons ha informat la institució en un comunicat.

L'Aula de Cine i Audiovisual de la Universitat d'Alacant va començar la seua activitat en 1997. En la seua voluntat d'estendre la cultura cinematogràfica, organitza activitats que inclouen cicles de pel·lícules (tant en el Campus com en les diferents Seus i Aules universitàries) conferències, seminaris, etc.

Els títols que engloben la Filmoteca UA serveixen de suport a la docència i estan al servici de la investigació. L'Aula també disposa d'una selecta biblioteca.

Així mateix, a partir del curs 2021/2022 l'Aula de Cine i Audiovisual presta especial atenció a l'accessibilitat de la cultura audiovisual per a persones amb dèficit visual o auditiu, així com a la traducció interlingüïstica de les produccions audiovisuals.

loading...