Valencia Notícies

Unes 10.000 gallines moren en un incendi provocat en caure un llamp en una granja de Titagües

Mapa aeri de Titagües
GOOGLE MAPS/ EUROPA PRESS

El succés s'ha registrat sobre les 15.53 hores. Fins al lloc dels fets s'han mobilitzat bombers del parc de l'Eliana, sergent de Paterna, una unitat de Bombers Forestals i un helicòpter amb brigada helitransportada, una autobomba, una unitat de prevenció d'incendis, dos agents mediambientales i bombers voluntaris de Titagües i Xelva.

Sobre les 16.40 hores, s'han retirat l'helicòpter i la brigada helitransportada. Per proximitat a zona forestal s'han mobilitzat també un coordinador forestal del Consorci i bombers forestals de la Generalitat-Sgise, encara que en principi no hi ha hagut afectació de terreny forestal. A les 18.13 hores el foc s'ha donat per controlat però se seguirà treballant fins a l'extinció total.

L'incendi s'ha estès per gran part de la nau fins a cremar uns 1.000 metres quadrats i provocar la mort d'unes 10.000 aus. Com a conseqüència del foc, la instal·lació presenta risc de col·lapse. Els bombers centraven durant la vesprada els seus esforços a protegir la zona adjacent de la mateixa empresa, dedicada a l'envasament d'ous.

loading...