Alacant

La Policia evita una trobada sexual entre un home de 55 anys amb un menor de 14 a Oriola

La Policia evita una trobada sexual entre un home de 55 anys amb un menor de 14 a Oriola
POLICÍA NACIONAL

Una vegada identificat pels agents, l'home ha prestat declaració en qualitat d'investigat. Les diligències s'han traslladat al Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Oriola i a la Fiscalia de Menors, segons ha informat la Policia en un comunicat.

La investigació ha sigut duta a terme pel Grup de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) després que la mare del menor es personara en dependències policials per a denunciar que un home major d'edat, a través de xarxes socials, pretenia quedar amb el seu fill menor per a tindre una trobada sexual.

El jove va relatar que es va ficar en una coneguda plataforma web de cites i contactes, utilitzada per a buscar i trobar parella o per a cerques de trobades sexuals casuals. Va ser aleshores quan va entaular conversa, en la qual van arribar a intercanviar emails i de fotografies de caràcter íntim i es va arribar a concretar una trobada en una zona apartada de la mateixa localitat.

Després del coneixement dels fets, els agents van iniciar la investigació i van aconseguir identificar plenament a l'adult implicat després de sol·licitar a l'autoritat judicial la titularitat de la línia associada a la IP del correu aportat pel menor.

Una vegada identificat l'autor, de nacionalitat espanyola, se li va comunicar que havia de personar-se en dependències policials per a prendre-li declaració en qualitat d'investigat i es va donar coneixement a l'autoritat judicial dels fets.

La Policia Nacional recomana a tots els pares i mares que vigilen l'ús de les xarxes socials per part dels menors i formen als joves perquè puguen fer un ús responsable de les tecnologies de la informació.