Valencia Notícies

Coronavirus.- Sanitat detecta 51 nous brots, 38 en la província de València

Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
GVA

El brot més nombrós s'ha detectat a Sagunt, és d'origen social i afecta 11 persones. A més, hi ha un focus de 10 casos a Faura d'origen laboral i altres tres que afecten aquest mateix nombre de persones a València (dos socials i un d'educatiu).

A més d'aquests tres, hi ha altres 10 brots en la ciutat de València: un de set contagis (laboral); un altre de sis (educatiu); un altre de cinc (social); un de tres (social) i cinc focus de quatre contagis cadascun (tots socials excepte un laboral).

A Castelló de la Plana s'han detectat tres brots: un d'origen social i sis casos i dos d'origen laboral i tres contagis. A Elx hi ha dos focus de sis casos (un de social i un altre laboral); a Montcada, dos brots socials de sis i cinc casos; i a Ontinyent, dos de quatre casos i origen social.

La resta de brots es reparteixen a Alboraia (quatre casos, origen social); Alcàsser (tres, social); Alacant (set, social); Almenara (set, social); Almoradí (tres, social); Barxeta (tres, educatiu); Benicarló (quatre, social); Castalla (set, social); Faura (huit, social) i Gata de Gorgos (quatre, social).

També hi ha focus a Manises (quatre, laboral); Massalfassar (cinc, social); Navarrés (sis, social); Onda (huit, laboral); Paterna (tres, educatiu); la Pobla del Duc (nou, social); Puçol (nou, social); Quart de Poblet (tres, social) i Requena (tres, social).

A Sagunt hi ha un altre brot de set casos; a Sedaví, un de quatre; a Silla, un altre de cinc; a Soneja, un de quatre; a Sueca, un altre de tres; a Tavernes Blanques, un altre de tres i a Villargordo del Cabriel i Xirivella hi ha un brot de huit casos en cadascuna. Tots aquests focus són d'origen social.

loading...