Valencia Notícies

L'exposició #Noemtoqueselwhatsapp arriba al desembre a 10 municipis per a denunciar la violència contra les dones

La mostra visitarà Altea, Barx, Benifairó de la Valldigna, Beniganim, Ontinyent, la Pobla de Vallbona, Polinyà del Xúquer, Meliana, Mislata i Rotlgà i Corberà. L'IVAJ acosta gratuïtament aquest recurs, que forma part del programa 'M'importa' d'educació en valors.

El calendari expositiu s'inicia de l'1 al 6 de desembre en l'IES La Vereda de la Pobla de Vallbona; de l'1 a el 11 de desembre estarà en el IES Garrigosa de Meliana i de l'1 al 7 de desembre en el Centre Cultural de Rotglà i Corberà, organitzada per la Mancomunitat de la Costanera-Canal.

Per la seua banda, del 2 al 9 de desembre s'exposa en l'Auditori de Benifairó de la Valldigna, organitzada per la Mancomunitat de la Valldigna, i del 9 al 17 de desembre acudeix a l'IES Molí del Sol de Mislata.

Finalment, del 9 al 17 de desembre es presenta en el Centre Juvenil d'Altea i del 10 al 16 de desembre en la Casa de la Cultura de Barx, a través de la Mancomunitat de la Valldigna.

Del 14 al 22 de desembre l'exposició es podrà visitar en la Casa de Cultura Palau dels Barons de Santa Bàrbara, a Ontinyent; del 21 al 30 de desembre en l'Espai Jove de Beniganim i del 21 al 27 de desembre en el Centre Cultural Ausias March, a Polinyà del Xúquer.

En

loading...