Valencia Notícies

Coronavirus.- Sanitat detecta 56 nous brots el cap de setmana, tres d'ells afecten més de 10 persones

Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
GVA

També a Mislata s'ha detectat un brot de nou casos amb origen en l'àmbit social, i hi ha altres tres de huit contagis a Aldaia (social) i València (un de laboral, un altre social). Així mateix, hi ha dos brots de set casos a Elx i València, tots dos d'origen social.

S'han donat focus de sis contagis a Aldaia, Elx (dos), Higueruelas, Paterna, Rafal, Requena, Sagunt i València (tres). Els brots d'Higueruelas i Rafal són d'origen laboral, un dels de València, educatiu, i la resta, d'origen social.

Alcoi, Benaguasil, Ontinyent, Redovà i València (tres) han tingut brots de cinc casos, i tots són d'origen social excepte el de Redovà i un dels de València, d'origen educatiu. Precisament la capital ha detectat altres cinc focus de quatre casos, tots de l'àmbit social. També hi ha brots de quatre casos a Elda (educatiu), Onil (laboral), Puçol i Santa Pola.

Focus de tres casos hi ha hagut a Alcoi (social), Banyeres de Mariola (educatiu), Castalla (social), Coix (educatiu), el Puig de Santa Maria (social), Elx (dos, d'origen social), Ibi (tres, dos socials i un de laboral), Oriola (social), el Pinós (educatiu), Quart de Poblet (educatiu), Sagunt (social), Utiel (social), València (tres socials) i Venta del Moro (social).

loading...