Valencia Notícies

Cvirus.- La Comunitat Vsuma 53 brots en les últimes 24 hores, el major, amb 15 casos, en l'àmbit educatiu a l'Alcora

Prova PCR
RICARDO RUBIO - EUROPA PRESS

Dels 53 brots, la majoria -37- tenen origen social mentre que deu s'han declarat en un entorn laboral i sis en l'àmbit educatiu. En aquest últim cas, es dona precisament el més nombrós de tots, amb 15 afectats, a l'Alcora. Els cinc restants s'han produït a Elda, amb 3 casos; Llanera de Ranes, 4; Sogorb, 6; València, 3 i Alfara del Patriarca amb d'altres.

Amb origen laboral, s'han registrat brots amb sis casos a l'Olleria, Vilanova de Castelló i Alacant. També hi ha a Sagunt, Sant Joan i Oriola, amb tres afectats cadascun; a Elx dos brots amb 8 i 4 i a Paterna i València, amb cinc cadascun.

En els 37 d'origen social, el més elevat s'ha donat a Benicarló, amb onze casos, seguit de nou a Paterna i un altre de huit a Ontinyent i un de set a Benissanó i l'Olleria (també hi ha un altre de cinc). Per sota d'aquesta xifra s'han detectat brots a Canet lo Roig; Aielo de Malferit (dos brots); València (sis); Alberic; Benferri; Sagunt; Alginet; la Llosa de Ranes (dos); Ontinyent; Cinctorres; Vinaròs; Daia Nova; l'Alcora; Dénia (dos); Elx (dos); Casinos; Onil; Crevillent i Puçol.