Valencia Notícies

Coronavirus.- 148 municipis valencians sumen casos durant el cap de setmana, la xifra més baixa des d'agost

Un sanitari realitza una prova PCR
RICARDO RUBIO/EUROPA PRESS

En total, la Conselleria de Sanitat ha detectat i assignat al seu corresponent municipi 1.169 contagis entre divendres i dilluns. Al contrari del que era habitual les últimes setmanes, en aquesta actualització, només València ha sumat més de 100 casos. Alacant ha comptabilitzat 95 contagis; Elx, 78, i Castelló de la Plana ha tingut la seua xifra més baixa en setmanes, amb a penes 28 positius.

A més de les quatre ciutats més grans, han detectat més de 10 contagis Elda, amb 34; Burjassot, amb 28; Oriola, amb 26; Xàtiva, amb 23; Sagunt, 22; Paterna, Petrer, Sant Vicent del Raspeig i Vinaròs, 19; Catarroja i Torrent, 15; Ontinyent i Requena, 14; Guadassuar, 13; Alcoi, el Pinós i el Puig de Santa Maria, 11; i Alaquàs, Alzira i la Pobla de Farnals, 10.

Nou positius s'han detectat a Crevillent i el Campello; huit a Godella i Massamagrell; set a Benicarló, Benidorm, Museros, Novelda i Oliva; sis a Albalat de la Ribera, Alboraia, la Vila Joiosa, Onda, Santa Pola i Villena; cinc a Carlet, Cocentaina, Ibi, Llíria, Monòver, el Pilar de la Foradada, Puçol i Rafelcofer.

Albatera, Albuixec, Aldaia, Alfafar, Aiora, Benifaió, Canals, Xiva, Gandia, la Nucia, Mislata i Utiel han sumat quatre casos; Albal, Bétera, Borriana, Castalla, l'Alcúdia, l'Eliana, Manises, Muro d'Alcoi, Nules, Torrevella, Vila-real, Villar del Arzobispo i Xàbia, tres.

Dos nous contagis han sumat a Aielo de Malferit, Alberic, Alcalà de Xivert, Asp, Banyeres de Mariola, Benetússer, Benifairó de la Valldigna, Bigastre, Calp, Dénia, l'Alqueria de la Comtessa, la Llosa de Ranes, la Pobla de Vallbona, les Coves de Vinromà, Meliana, Montcada, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Sant Antoni de Benaixeve, Sant Joan d'Alacant i Sueca.

Albalat dels Tarongers, Alfarp, Alfarrasí, Almàssera, Almussafes, Altea, Bellreguard, Benaguasil, Beniatjar, Benifairó de les Valls, Benigànim, Beniparrell, Betxí, Biar, Cabanes, Callosa d'en Sarrià, Carcaixent, Castelló de Rugat, Catadau, Costur, el Genovés, Forcall, Gata de Gorgos, Gilet, l'Alqueria d'Asnar, la Pobla del Duc, la Pobla Llarga, la Vall d'Uixó, les Alqueries, Massanassa, Morella, Paiporta, Penàguila, Peníscola, Quatretonda, Redovà, Ribesalbes, Rocafort, Rojals, Sant Miquel de les Salines, Sogorb, Setaigües, Silla, Simat de la Valldigna, Sinarques, Tavernes de la Valldigna, Teulada, Tibi, Torís, la Vall d'Alba, Venta del Moro, Vilamarxant, Vilanova de Castelló, Vinalesa i Xirivella tenen un cas nou. És el primer cas a Beniatjar. HUIT MORTS ASSIGNATS

En total, han mort huit persones en tota la Comunitat Valenciana: dos a València i una a Alzira, Castelló de la Plana, Catí, Mutxamel, Villena i Xirivella. És el primer decés per coronavirus a Catí.

loading...