Valencia Notícies

Tres detinguts acusats d'agredir policies del dispositiu de seguretat per la manifestació a Benimaclet

Policia Nacional en el barri de Benimaclet de València
EUROPA PRESS

Segons han informat fonts de la Prefectura Superior de Policia, els detinguts són dos homes de 40 anys i un altre de 27 als quals es considera presumptes autors d'atemptat a agent de l'autoritat. A un d'ells se li atribueix a més un robatori amb violència i intimidació perquè, moments abans de l'arrest, suposadament havia tractat de sostraure el telèfon mòbil a una altra persona.

D'acord amb la Policia, sobre les 18.15 hores d'aquest diumenge, agents que formaven part del dispositiu de seguretat establit com a conseqüència de la manifestació van rebre l'avís d'una baralla en una de les zones del barri. En dirigir-se cap a allí van observar un grup de persones que eixia corrent d'un carrer i van aconseguir interceptar una d'elles.

La resta de gent que anava corrent va tornar fins a on estaven els agents i, segons la Policia, presumptament van començar a agredir-los, per la qual cosa finalment es va detindre tres d'ells per atemptat. A la persona que se li atribueix el robatori suposadament ho hauria sostret en la baralla prèvia. A un d'ells se li havia intervingut a més mitja hora abans dels fets una navalla.

Com a conseqüència dels fets tres agents van resultar lesionats amb colps i lesions per les quals van precisar assistència sanitària, segons les mateixes fonts.

loading...