Valencia Notícies

Detingut un home per la mort a colps d'un sensesostre a Benidorm i un altre per encobrir-ho

Nota De Premsa: "La Policia Nacional Ha Detingut A Dos Persones Implicades En L'Homicidi D'Un Jove Sense Sostre A Benidorm"
POLICÍA NACIONAL

La víctima, que portava dos dies en la ciutat, va ser agredida brutalment fins a la mort i el seu cadàver va ser localitzat en un descampat a la localitat.

A mitjan mes de setembre d'enguany va ser localitzat el cos sense vida d'un jove en la Partida Armanello de la ciutat de Benidorm. El cos presentava ferides que feia compatible la mort amb un episodi violent.

Al lloc es van desplaçar agents de la Policia Judicial i de la Científica de la Comissaria de Policia Nacional de la localitat, policies especialistes que van realitzar les inspeccions ocular i tècnic policial.

El cos va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense d'Alacant i, després de la realització de l'autòpsia, es va confirmar que la mort s'havia produït de manera violenta amb indicis de criminalitat.

Els agents del Grup 4º de la Policia Judicial de Benidorm van iniciar una investigació per homicidi que, en pocs dies, va donar els seus primers fruits. Realitzades les primeres gestions d'investigació es va aconseguir determinar la completa identitat de la víctima així com reconstruir els seus últims passos.

El mort era una persona sense llar que acabava d'arribar a la localitat de Benidorm, concretament dos dies abans de la seua mort.

Els investigadors van aconseguir identificar a les persones amb les quals havia conviscut eixos dies i van prendre declaració a totes elles, arribant a la convicció que els fets havien succeït en la matinada del dia 14 de setembre quan la víctima es trobava el domicili d'un dels investigats, en una zona molt pròxima on va aparéixer el cos.

Els agents van continuar amb la investigació i, d'aquesta forma, amb estudi de les declaracions dels testimonis, les càmeres de seguretat de la zona i altres perquisicions van anar tancant el cèrcol entorn de dos persones, una de les quals havia sigut vista espentant un carret amb el que poguera ser el cos de la víctima la nit en què van succeir els fets.

Una vegada plenament identificat el principal sospitós, els investigadors van establir un dispositiu especial de rastreig que va permetre localitzar al presumpte culpable de la mort a colps de la víctima, el qual va ser detingut.

Una vegada arrestat es va realitzar un registre en el domicili on presumptament haurien ocorregut els fets investigats, on van localitzar diverses peces de roba amb restes biològiques.

L'arrestat era conegut en la zona pel seu comportament violent i comptava amb diferents antecedents policials per delictes violents, segons la Policia.

En el transcurs de la investigació també ha sigut detinguda una segona persona pel que sembla suposat encobridor dels fets i que presumptament "en tot moment" va intentar desviar i entorpir la investigació policial.

El detingut, de nacionalitat lituana i de 39 anys, i considerat el presumpte autor material de la mort, va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Benidorm que va decretar el seu ingrés a la presó.

El segon dels arrestats, de nacionalitat hongaresa, va ser acusat d'un presumpte delicte d'encobriment i va ser posat a disposició judicial, després del què va quedar en llibertat amb càrrecs.

loading...