Valencia Notícies

L'exposició #noemtoqueselwhatsapp de l'IVAJ arriba al setembre a Utiel, Requena i Benferri

L'exposició #noentoqueselwhatsapp arriba a Utiel, Requena i Benferri
GVA

L'exposició del programa M'importa. Educació en Valors de l'IVAJ consta d'una sèrie de panells on s'estructuren les fotografies guanyadores del concurs '#noemtoqueselwhatsapp' realitzades per joves que denuncien la violència contra les dones.

Les fotografies aborden la promoció de la igualtat, la convivència i el respecte entre sexes així com la prevenció i la denúncia de la violència contra les dones.

Del 22 al 27 de setembre es pot visitar en la Biblioteca Pública Municipal d'Utiel; del 28 de setembre al 2 d'octubre s'exposa en l'ajuntament de Requena i, finalment, del 29 de setembre al 5 d'octubre en l'Aula de Joventut de Benferri.

En la web de l'IVAJ s'actualitza el calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l'exposició en la web mimporta.info de l'IVAJ

Simultàniament es posa a la disposició d'ajuntaments, instituts de secundària, centres socials i juvenils, la guia didàctica #noemtoqueselwhatsapp, un recurs de la sèrie M'importa que promou un desenvolupament pedagògic per a avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones.

loading...