Valencia Notícies

Detingut a València per envestir la seua parella amb el cotxe i fugir borratxo amb el fill de tots dos

Dos agents de Policia Nacional a València
CNP

Aquest dissabte, el 091 va rebre l'avís que una parella forcejava en l'avinguda Malvarrosa. Una altra telefonada va alertar que un home havia llevat un menor a una dona i acabava d'atropellar-la amb un cotxe, informa Prefectura en un comunicat.

La patrulla es va topar amb el conductor circulant en la seua direcció i envaint els dos carrils, per la qual cosa va ser interceptat. El xiquet estava en la part posterior sense subjecció, malgrat tindre al costat una cadireta, i el sospitós presentava símptomes d'embriaguesa i va donar positiu en la prova practicada per la Policia Local.

Després de les perquisicions, els investigadors van esbrinar que la parella havia mantingut una forta discussió i que l'home va arrabassar al menor dels braços a la dona per a fugir. Aleshores la va atropellar quan es va posar davant del cotxe per a evitar que se n'anara amb el seu fill.

La víctima va ser localitzada en un carrer proper i va confirmar que li havia atropellat i arrancat una ungla en colpejar-la amb el vehicle. Encara que sagnava per un dit de la mà esquerra, es va negar en diverses ocasions a rebre assistència sanitària.

Per tot açò, el sospitós va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar i contra la seguretat vial. El detingut, espanyol i sense antecedents, ha passat a disposició judicial.

loading...