Valencia Notícies

Mercadona reforça l'assortiment de pastissos després de cent sessions amb clients

ASSORTIT DELS PASTISSOS
MERCADONA

Entre els principals canvis destaca el tiramisú, que passa de ser un pastís amb aquest sabor a unes postres "idèntiques a com ho consumeixen a Itàlia", informa la companyia valenciana en un comunicat.

En el pastís 'San Marcos' es torra la gemma i es millora el bescuit per a fer-ho més sucós i en el pastís 'Selva negra' s'incrementa el percentatge de cacau en la trufa per a augmentar el sabor a xocolata.

Pel que fa a les novetats, el pastís de tres xocolates sense gluten està elaborat amb la mateixa recepta casolana, juntament amb la 'Carrot cake' i la 'Red velvet'. A petició dels clients també s'amplia la grandària del 'Tarta de la abuela' per a augmentar el nombre de racions.

Amb aquest reforç augmenta el nombre de proveïdors de la firma implicats en l'elaboració d'aquests productes, de dos a cinc fabricants: Granderroble a Astúries i La Rioja, Horno DeCadaDía a Aragó, Pastisfred i Pastry Factory a Catalunya i Forno d'Asolo a Itàlia.