Valencia Notícies

Air Nostrum reprèn l'1 de juliol els vols de València a Balears, Bilbao i Canàries

Avió d'Air Nostrum que presta el servici des de Melilla.
AIR NOSTRUM

En aquesta primera etapa reactiva l'enllaç entre Bilbao i València amb quatre freqüències setmanals (dilluns, dimecres, dijous, divendres i diumenges), que es reduiran a dos (divendres i diumenges) entre el 17 de juliol i el 13 de setembre. A partir del 14 es recuperen els quatre vols a la setmana.

En les rutes que connecten València amb els arxipèlags, té programats vols amb Eivissa, Mallorca i Menorca i amb Gran Canària, Lanzarote i Tenerife, informa la firma valenciana en un comunicat

La connexió València-Eivissa tindrà un vol diari fins al 30 de setembre. València-Mallorca arranca també amb un al dia, que es reduirà a cinc setmanals a partir del 14 de setembre. I València-Menorca disposarà de quatre freqüències setmanals, que seran tres des del 14 de setembre.

En les connexions a Canàries operarà tres setmanals amb Gran Canària (dimarts, dijous i dissabtes), dos amb Lanzarote (dilluns i dimecres) i quatre amb Tenerife (dilluns, dimecres, divendres i diumenges). Estan programats amb reactors 'Bombardier CRJ 1000', que tarden unes tres hores a cobrir tots dos trajectes.

Tant en la ruta amb Gran Canària com amb la de Tenerife, els vols eixiran de Manises a primera hora del matí i tenen prevista la seua volta a la nit, la qual cosa permet el màxim aprofitament del viatge.

Al marge d'aquests enllaços, l'aerolínia segueix treballant en el seu programa de vols per a la temporada d'estiu i anirà anunciant les possibles novetats. Ja té en marxa una sèrie de mesures per a garantir la seguretat de passatgers i treballadors.