Valencia Notícies

La ràdio d'À Punt celebra el seu primer aniversari amb una programació especial en la ràdio i la televisió

Presentadores del butlletí informatiu d'À Punt
TWITTER DE REMEI BLASCO - Archivo

El magazín Al ras es va estrenar al desembre de 2017 de la mà de Jèssica Crespo, la primera veu de la ràdio pública valenciana, i aquest dimarts les tres hores del programa giraran al voltant d'aquesta efemèride, segons ha indicat la corporació pública en un comunicat.

Aquest programa especial es podrà seguir a través de streaming per la web i les aplicacions, i pel magazín passaran tots els programes de la ràdio i els seus protagonistes. Entre d'altres, s'entrevistarà el cantautor Pau Alabajos, i el cuiner Ricard Camarena, que van apadrinar el primer programa.

D'altra banda, Territori sonor celebrarà aquest primer aniversari en dos programes, dimarts i dimecres, en directe des de la Universitat Miguel Hernández d'Elx (Alacant) amb alumnat de Periodisme i Comunicació Audiovisual. Durant els programes també es mostrarà el ventall de propostes musicals de les comarques de l'Alt Vinalopó, Baix Vinalopó i Vinalopó Mitjà, l'Alacantí i el Baix Segura.

Finalment, els dos magazíns de la televisió d'À Punt donaran una cobertura especial al primer aniversari de la ràdio pública. Tant El Matí À Punt com À Punt Directe connectaran en diferents moments amb els programes de la ràdio i parlaran amb els seus protagonistes.

loading...