El Congrés rebutja tornar el Castell de Montjuïc sense cap condició

Millores al projecte.
El grup socialista al Congrés dels Diputats va coincidir ahir amb el PP a rebutjar la proposició de llei, presentada per CiU, que demanava la cessió íntegra del Castell de Montjuïc a l’Ajuntament de Barcelona. Josep Anton Duran i Lleida (CiU) va proposar que es busqui una altra ubicació per a les antenes de l’Exèrcit, si aquest és el problema que paralitza la cessió.

Els socialistes van justificar el vot en contra confirmant que en la tramitació del projecte de llei, remès pel Govern sobre la devolució del Castell, s’introduiran millores i que es buscarà el màxim consens possible.

Compromisos pendents

Els grups catalans, amb el suport de la resta de parlamentaris aliens al PSOE i PP, van expressar la seva confiança en què el Govern compleixi el seu compromís en condicions satisfactòries per a tots, després que el ministre de Defensa, José Bono, proposés un requisits rebutjats a Catalunya.

Bono es va referir a mantenir un destacament militar al castell, que es mantinguin les antenes de telecomunicacions  i que hi onegi la bandera espanyola. En la junta de portaveus, la majoria de parlamentaris van criticar la postura de Bono.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento