Una vaga de zel dels conductors fa que avui el bus vagi més lent

És una mesura de pressió davant la negociació del conveni col·lectiu amb TMB. Faran una protesta no declarada.
Els autobusos de Barcelona poden circular avui més a poc a poc que de costum i provocar retards en algunes línies. El motiu és una protesta (una vaga de zel no declarada) que han organitzat els conductors dels busos, mentre segueixen les negociacions entre els sindicats i la direcció de TMB per pactar el nou conveni laboral (avui s’han de reunir).

Per alentir la velocitat, els conductors evitaran posar en marxa el vehicle mentre estiguin cobrant a algun viatger i faran els cinc minuts de descans que tenen quan acaben cada trajecte. Només complint aquestes premisses, algunes línies poden patir retards, segons va explicar un del empleats que defensa aquesta vaga de zel.

Els caps de setmana

Un dels punts de la negociació que més enfronta sindicats i patronal, segons els empleats, són els descansos de caps de setmana.

Nova línia de bus a Poblenou

Avui entra en servei la nova línia 192 d’autobusos que unirà l’hospital de Sant Pau amb el Poblenou, passant pel barri del Clot. L’horari de funcionament és de 6.00 a 22.00 hores els dies feiners, amb un interval de pas dels autobusos d’uns 30 minuts. La línia 92 entre Gràcia i el Passeig Marítim canvia el seu recorregut, més ràpid perquè anirà per la part del Poblenou.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento