Valencia Notícies

València.- Javier Mateo substitueix Bernabé com a edil d'Esports i Sanjuán assumeix les competències econòmiques

El futur edil del PSPV-PSOE en l'Ajuntament de València i substitut de Pilar Bernabé en el grup socialista, Javier Mateo, entre la vicealcaldesa, Sandra Gómez, i l'edil d'Educació, Maite Ibáñez.
PSPV-PSOE VALENCIA

Mateo, fins ara sotsdirector d'emprenedoria a València Activa -entitat depenent de la Regidoria de Formació i Ocupació de l'ajuntament d'aquesta ciutat que dirigia Bernabé- assumeix així una de les quatre delegacions de les quals era titular la nova delegada del Govern.

La resta de competències de Pilar Bernabé quedaran repartides entre la vicealcaldesa i portaveu municipal del PSPV-PSOE, Sandra Gómez, i l'edil d'Hisenda, el també socialista Borja Sanjuán. Gómez es farà càrrec d'Envelliment Actiu, una responsabilitat que va assumir ja fa uns anys abans que Bernabé s'ocupara d'ella, mentre que Sanjuán sumisca a Hisenda les delegacions d'Emprenedoria i Innovació Econòmica, Formació i Ocupació.

La vicealcaldesa i també edil de Desenvolupament i Renovació Urbana ha anunciat durant una compareixença davant els mitjans de comunicació aquests canvis en el si del grup municipal socialista i de l'equip de govern local que conformen Compromís i PSPV.

Dijous que ve, en el ple ordinari de juny que celebrarà l'Ajuntament de València, es donarà compte de la renúncia al càrrec de regidora de Pilar Bernabé. El consistori haurà de convocar pròximament una sessió plenària extraordinària perquè Javier Mateo siga nomenat oficialment nou edil.

loading...