Valencia Notícies

El Corte Inglés obrirà els principals festius de Setmana Santa i Pasqua

Archivo - Arxiu - El Corte Inglés de l'avinguda de França de València
EL CORTE INGLÉS

Durant la setmana vinent, alçaran la persiana el Dijous Sant, 14 d'abril, i el Diumenge de Pasqua del dia 17, anuncien els grans magatzems.

Les seues superfícies de València i Alacant, situades en Zones de Gran Afluència Turística (ZGAT), també obriran el Divendres Sant, 15 d'abril, i el diumenge 24 com a vespra de Sant Vicent.

Així s'evita acumular dos dies consecutius sense atendre les necessitats dels clients, ja que l'únic dia que romandran tancats tots els Corte Inglés de la Comunitat serà el dilluns de Pasqua, 18 d'abril.

La següent setmana, en ser festiu a València el dia de Sant Vicent, 25 d'abril, els centres de la ciutat no obriran les seues portes. Sí ho faran en el seu horari habitual, de 10 a 22 hores, els de Alacant i Castelló de la Plana, mentre el d'Elx operarà d'11 a 21 hores.

La resta de dies laborals, tots els Corte Inglés de la Comunitat mantindran la seua jornada sense canvis, de dilluns a dissabte de 10 a 22 hores. I el dijous 28, festivitat local de la Santa Faz, tancarà el d'Alacant.

loading...