Valencia Notícies

CaixaBank i Fundació Bancaixa convoquen ajudes per 400.000€ per a projectes d'inclusió social a la Comunitat

La convocatòria se centra en el suport de projectes d'organitzacions privades no governamentals sense ànim de lucre que es desenvolupen en l'àmbit de la Comunitat Valenciana i es dirigisquen a algun d'aquests col·lectius en risc d'exclusió en les tres províncies d'Alacant, Castelló i València: persones aturades de llarga durada; famílies sense recursos i infància; persones majors en situació de vulnerabilitat; persones sense llar; persones immigrants, refugiades i minories ètniques; persones amb addiccions; població reclusa i ex-reclusa; i dones víctimes de violència de gènere.

Els projectes presentats hauran d'emmarcar-se en alguna de les següents tipologies: atenció a les necessitats bàsiques (vivenda, alimentació, salut i bretxa digital); inserció sociolaboral (capacitació, orientació i intermediació); inclusió social (prevenció, rehabilitació i reinserció social); suport psicosocial (prevenció, atenció i assessorament); voluntariat i dinamització comunitària (espais de convivència i participació, reducció de l'aïllament i la solitud).

A aquesta convocatòria poden optar ONG amb seu o delegació permanent a la Comunitat Valenciana i que compten amb un mínim de tres anys d'antiguitat. Les organitzacions poden presentar els seus projectes des del 30 de març fins al 4 de maig a les 14 hores a través de la web de la Fundació Bancaixa. La sol·licitud de l'ajuda no podrà excedir els 20.000 euros ni superar el 75% del cost total del projecte.