Valencia Notícies

El PSPV demana que el Centre de Transfusions porte el nom de María Hervás, pionera valenciana de la medicina

Archivo - Arxiu - Banc de còrnies en el Centre de Transfusió
GVA

Aquesta iniciativa, dins de les accions amb motiu de la Setmana de la Dona, busca reivindicar el seu treball i donar més visibilitat a les dones científiques per a construir referents femenins a l'àmbit de la ciència i la tecnologia.

"La tasca per aconseguir una igualtat real en l'àmbit de la ciència i la tecnologia passa per seguir exigint que tots els centres de cerca i organisme públics d'investigació integren una dimensió de gènere i incorporen els protocols necessaris per a aconseguir-ho", defèn en un comunicat la portaveu de Sanitat del PSPV, Carmen Martínez.

I és que per a les socialistes, que governen a la Comunitat al costat de Compromís i UP, encara que el Govern i el Consell han donat molts passos en aquest sentit, és necessari seguir marcant el camí per a aconseguir la igualtat plena.

Aquesta lluita, al seu juí, també passa per construir referents femenins que permeten a les xiquetes tindre un espill en el qual mirar-se: "Necessitem que figures com la de María Hervás siguen reconegudes i ben visibles perquè guien les vocacions dels nostres joves i impulsar la igualtat real".