Valencia Notícies

Detingut un home de 74 anys per intentar penjar la seua esposa i tancar-la al balcó a València

Agents de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL

L'agressió es va produir sobre les tres i mitja de la vesprada del diumenge en un domicili del districte d'Exposició. El 091 va rebre l'avís que un home en estat molt agressiu hauria tancat a la seua dona al domicili, informa Prefectura.

A la seua arribada, el sospitós va manifestar als policies que havia tancat a la seua esposa en el balcó després d'una discussió. La disputa s'hauria iniciat perquè l'home volia les claus del cotxe i la víctima, amb la qual porta 50 anys de convivència, es negava a entregar-li-les.

La dona, de 73 anys, va ser localitzada al balcó pels agents, després de ser tancada mentre col·locava les cordes de l'estenedor. L'home les va agafar, va intentar ofegar-la i presumptament també llançar-la pel balcó.

Seguidament, la víctima hauria agafat un trident de jardineria per a defendre's i, en eixe instant, el seu marit s'hauria ficat a l'interior de l'habitatge tancant la porta de la galeria.

Després de les perquisicions, l'agressor va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i va passar a disposició judicial.