Valencia Notícies

'Les Falles han tornat', lema d'una de les millors fotografies de les Falles de setembre

Archivo - Arxiu - 'Pedra A Pedra'
RAMON ALBEROLA

El concurs, obert a totes les persones siguen o no professionals de la fotografia, té dos modalitats: color i blanc i negre, amb el requisit que les fotografies estiguen relacionades amb el món de la festa: el seu ambient, la gent, els festejos... El jurat ha estat format per cinc persones de reconeguda solvència i coneixements de fotografia.

Al costat de les dos primeres categories s'inclou un altre guardó especial, el Gran Premi Nuevo Centro 'La cámara estuvo allí' a la millor instantània de totes les fotografies presentades, dotat amb una targeta regal del centre comercial i un 'socarrat'. En aquest cas ha recaigut en José Miguel González amb la fotografia amb lema 'Fallas atípicas' i el títol 'Larga espera'.

La Fallera Major de València, Carmen Martín Carbonell, i les components de la Cort d'Honor han inaugurat la mostra, instal·lada en l'interior del centre comercial Nuevo Centro fins al 29 de gener, i han presidit l'entrega de premis al costat de la vicepresidenta segona de la JCF, Amparo Sospedra. Els guardonats han rebut un trofeu i l'última edició del 'Libro Fallero'