Valencia Notícies

El Consell aprova el decret que regula el Registre de Turisme de la Comunitat Valenciana

La finalitat d'aquest registre és servir d'instrument de coneixement del sector turístic i d'informació per a l'exercici de les potestats administratives que ostenta l'administració turística, de manera que facilite les activitats d'ordenació, inspecció, control, verificació, programació i planificació a ella atribuïdes, així com el subministrament d'informació a les persones o entitats interessades.

La inscripció en el registre serà gratuïta i el seu règim d'organització i funcionament es determinarà reglamentàriament. Per açò, Turisme Comunitat Valenciana ha elaborat una regulació completa de l'esmentat registre, que desenvolupa i s'adapta a les prescripcions legals vigents.

El decret es divideix en quatre títols, amb un total de disset articles, dos disposicions addicionals, una transitòria, una derogatòria i dos disposicions finals. Aquesta regulació ha tingut en compte les diferents tipologies d'empreses turístiques previstes en la llei, la seua classificació i modalitat.

Durant el procediment d'elaboració i tramitació del decret s'han realitzat els tràmits de consulta prèvia, informació pública i d'audiència a les entitats que agrupen interessos relacionats amb el seu objecte i s'han emès els informes preceptius de l'Advocacia General de la Generalitat i del Consell Jurídic Consultiu.

loading...