Valencia Notícies

Renfe incrementa l'oferta de trens AVE entre Madrid i València a partir del 17 de gener

Tren AVE en imatge d'arxiu
RENFE

Els nous servicis AVE, que circularan entre les dos capitals, s'han programat amb eixida des de València Joaquín Sorolla a les 8.40 hores, de dilluns a dijous i a les 16.15, de dilluns a diumenge. En sentit invers, l'AVE que circula a les 8.45 els caps de setmana, amb eixida des de Madrid Puerta d'Atocha, circularà diàriament i d'altra banda, es programa un tren diari, excepte dissabtes, amb eixida d'Atocha a les 17:10 h.

Segons Renfe, "la resposta positiva de la demanda ha suposat que s'incrementen les circulacions setmanals en la relació Madrid-València". La nova oferta, els bitllets de la qual es posen a la venda a partir d'aquest dimecres, representa un augment de 1.500 places diàries.

La companyia reforça així el servici en aquelles relacions i horaris en els quals s'estableix una major demanda. L'increment de viatgers en els trens d'Alta Velocitat que uneixen Madrid amb València s'ha produït progressivament. Els dilluns, dijous, divendres i diumenge són els dies de major demanda el que posa de manifest la conjunció dels trànsits per motius professional i oci vacacional de finalització de setmana.