Valencia Notícies

Saó guanya les eleccions al Claustre de la Universitat de València i empaten el BEA i Unió d'Estudiants

Archivo - Arxiu- Imatge de la Facultat d'Economia de la Universitat de València
UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

En concret, Saó ha obtingut 26 dels 75 escons reservats a l'estudiantat, mentre que amb 20 representants han empatat el Bloc d'Estudiants Agermanats (BEA) i la Unió d'Estudiants Valencians. El quart grup ha sigut A Contracorrent, amb tres escons. També han obtingut representació CREA (2), PAIDEIA (2), Anem Doctorands (1) i Lliure (ment) (1).

La participació de l'estudiantat s'ha situat en el 12,21 per cent, mentre que en el PDI en el 40,18% i entre el PAS en el 45,74%, ha informat l'entitat acadèmica en un comunicat.

El Personal Docent i Investigador (PDI) doctor amb vinculació permanent triava 153 membres, el PDI no doctor o sense vinculació permanent a 75 membres i el Personal Investigador en Formació (PIF) tenia reservades quatre places. Per la seua banda, el personal d'Administració i Servicis triava 30 representants. Els resultats del professorat, en les diferents categories, es pot consultar en la pàgina web de la UV.

Un total de 55.029 persones estaven convocades aquest dijous a les urnes. D'elles, 47.828 integraven l'estudiantat, 5.111 pertanyien al Personal Docent i Investigador, en diferents categories, i 2.090 eren del Personal d'Administració i Servicis.

El Claustre és el màxim òrgan de representació de la Universitat de València. D'acord amb els estatuts, està format per la rectora, que ho presideix; la secretària general, que ho és del Claustre; el gerent i tres-cents representants triats.

Els vicerectors, les vicerectores, els sotssecretaris i les sotssecretàries generals formen part del Claustre, amb veu i sense vot, llevat que tinguen la condició de representants triats. Cada quatre anys es renova totalment la composició del Claustre i cada dos anys es renoven els representants de l'estudiantat.

loading...