Alacant

Mazón critica la "madrilenyofòbia" de la Generalitat i insta Puig a treballar en la recuperació del turisme

Mazón critica la "madrilenyofòbia" del Consell i insta Puig a treballar en la recuperació del turisme
DIPUTACIÓN DE ALICANTE

Mazón, en la VIII Jornada de Turisme de Benidorm, ha lamentat la fòbia als madrilenys que existeix al seu juí per part del Botànic a l'hora de rebre a visitants madrilenys en un moment "clau" per a la recuperació econòmica del sector.

"El del Partit Socialista de la Comunitat Valenciana amb la 'madrilenyofòbia' recolzada per Compromís comença a ser quasi ridícul i un sainet", ha retret el 'popular', arreplega la institució provincial.

De la mateixa manera, no entén "com es pot culpar la Comunitat de Madrid d'elevar la mitjana nacional de contagis i de voler impedir que vengen els turistes a la nostra Comunitat, si hi ha altres dos autonomies governades pel PSOE amb pitjors dades epidemiològiques".

El candidat ha criticat "aquest nou atac" al sector turístic de la província i de la Comunitat després que durant tota la pandèmia el Consell haja "criminalitzat a l'hoteleria amb mesures desencertades que han perjudicat el col·lectiu i que no s'han sostingut en informes epidemiològics, científics o tècnics".

"Madrid no és la comunitat amb pitjors xifres d'Espanya, sinó la cinquena del territori nacional, un fet que posa de manifest que eixa mania per criminalitzar-la no té cap sentit. Cal treballar, preparar i negociar, però no tirar les culpes a qui no les té", ha reclamat.

És més, Mazón ha retret al Consell que "a punt d'iniciar la temporada estival haja despedit a 3.000 sanitaris justament quan més i millor hem d'atendre als visitants que produeixen impacte econòmic i que necessitem que vengen per a reactivar el turisme de la Costa Blanca".

I s'ha preguntat sobre la raó "per la qual s'està penalitzant i volent fer política amb la Comunitat de Madrid quan ací no s'estan fent ben els deures ni s'està negociant amb el govern britànic perquè els turistes d'aquest país puguen vindre i tornar adequadament".