Valencia Notícies

Cultura.-La Gossa Sorda celebra 20 anys des de la seua primera maqueta amb un recopilatori de 20 cançons remasteritzades

Malgrat la seua dissolució el 2016, la banda de Pego segueix formant part de la memòria dels valencians com a "part essencial d'un paisatge cultural en el qual les seues cançons continuen ressonant amb força, més vives que mai", ressalta El Maldito Records en un comunicat.

Fa dos dècades, la publicació del seu primer treball discogràfic en forma de maqueta va suposar el començament d'una de les bandes "més estimades". Ara, el segell discogràfic vol mantindre viu el seu llegat amb un disc doble que compila algunes de les seues batalles i cançons més memorables.

Vint cançons especialment triades pels components del grup perquè les noves generacions i els seguidors de sempre puguen "continuar cantant i sentint les emocions i realitats que ens transmeten els temes de la Gossa Sorda".

Es tracta de temes masteritzats de nou sobre la mescla original per Enrique Soriano, de Crossfade Mastering. En l'interior del disc es pot trobar una il·lustració "molt especial" realitzada pel component del grup Àlex Seguí.

'Batalles i Cançons', disponibles des d'aquest divendres, és un treball recopilatori en format de doble CD que "forja una llegenda que mai pararà de sonar en les ments de tota una societat".

Aquest són els 20 himnes que inclou: 'La guàrdia', 'Esbarzers', la mítica 'Camals mullats', 'Cassalla paradise', 'Aire' (en directe), 'Falsos i absurds', 'Batiste ceba', 'Brut sangonera', 'Balls de rojos', 'Colpeja fort', 'La polseguera' (en directe), 'Borinot', 'Entre canuts', 'Cavallers', 'Babaloco', 'La nostra sort', 'Tres de Pego', 'Farem saó', 'Senyor pirotècnic' i 'Quina calitja'.

loading...