Valencia Notícies

Mulero deixa la Conselleria d'Agricultura per a tornar a presidir l'empresa estatal Seiasa

El secretari autonòmic d'Agricultura, Francisco Rodríguez Mulero, visita els cultius danyats pel temporal de granissol a Requena
GVA

Segons van informar fonts pròximes a Mulero (PSPV) fa unes setmanes, es tracta d'un acord recent entre el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el ministre d'Agricultura, Luis Planas.

El fins ara 'número dos' d'Agricultura ja va ocupar la presidència de Seiasa durant set anys en el govern de Zapatero, entre el 2004 i el 2011. El seu retorn coincideix amb l'edat de jubilació de l'actual president, Alejandro Alonso.

Les mateixes fonts van destacar que un valencià vaja a presidir l'empresa pública dedicada a la modernització del regadiu, davant el futur pla del regadiu de la Comunitat Valenciana 2020-2040.

Després de la seua eixida, la Generalitat ha de nomenar a un relleu en la secretaria autonòmica de la Conselleria de Mireia Mollà (Compromís), un lloc que correspon als socialistes dins del repartiment de competències en el tripartit.

En la roda de premsa després del ple, la vicepresidenta i portaveu de govern, Mónica Oltra, també de Compromís, ha anunciat el cessament i ha agraït a Mulero els servicis prestats durant aquest temps.