Valencia Notícies

El bo que subvencionarà viatges dins de la Comunitat Valenciana s'inicia el 20 d'octubre

Enclavament turístic a València
VALÈNCIA TURISME

El Ple del Consell ha aprovat el decret pel qual s'aproven les bases reguladores i es convoquen les ajudes del Programa Bo Viatge Comunitat Valenciana, que a partir del 20 d'octubre subvencionarà viatges dels valencians dins del territori amb fins a 600 euros.

La proposta busca "incentivar la demanda de servicis turístics interns en períodes d'estacionalitat davant els negatius efectes socioeconòmics ocasionats per la Covid-19".

La iniciativa consisteix en la concessió d'incentius a la demanda de servicis turístics prestats a la Comunitat Valenciana en períodes d'estacionalitat, buscant amb açò pal·liar les conseqüències econòmiques i socials generades per la Covid-19 sobre el sector turístic valencià i perllongar l'activitat i l'ocupació.

En el decret s'arrepleguen els criteris d'inscripció, els requisits i adhesió dels allotjaments i agències de viatge, els requisits dels servicis turístics objecte de l'ajuda, així com les sol·licituds d'ajuda, i la dotació pressupostària.

Es podran beneficiar d'aquestes ajudes les persones físiques que, sent majors d'edat, estiguen empadronades en un municipi de la Comunitat Valenciana i s'inscriguen en el programa. Cada persona física únicament podrà sol·licitar una ajuda per cadascun dels períodes arreplegats.