Valencia Notícies

La Generalitat i la CEV defenen València per a la fusió de Caixabank i Bankia com a espai "amable a la inversió"

Imatge de la seu de Caixabank a València
EUROPA PRESS

Així ho han expressat el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, amb motiu d'un esmorzar entre els presidents i vicepresidents de la CEV al que ha assistit el cap del Consell.

En aquest sentit, el president Puig ha assenyalat que ja Caixabank i Sabadell van vindre a la regió valenciana per la seua "estabilitat, credibilitat i fiabilitat". "La Comunitat Valenciana és un espai amable a la inversió, on la tolerància i l'actitud oberta ens defineixen", ha ressaltat.

Així, Ximo Puig ha assegurat que li agradaria que la decisió que prenguen Caixabank i Bankia siga la de "romandre a la Comunitat Valenciana", una decisió que creu que és "bona per a ells i per a la Comunitat".

En la mateixa línia, el president de la CEV, Salvaror Navarro, ha defès que "indubtablement" el domicili de l'entitat que resulte de la fusió de Caixabank i Bankia "ha de ser València", encara que ha assenyalat que "ara l'important és que el sistema financer espanyol es faça fort i la millor manera de fer fort el sistema financer és que aquest tipus de projectes de fusió tiren endavant i es convertisca en la primera entitat financera del país", ha conclòs.