Valencia Notícies

Oltra defèn els nous alts càrrecs: "El full de ruta del Botànic és molt exigent i hem de proveir-nos millor"

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra
Enrique Palomares - Europa Press

En la roda de premsa després del ple setmanal, la també coportaveu de Compromís ha sostingut que "en principi responen a la voluntat de cada conselleria" i que solament pot justificar les motivacions dels canvis en la seua conselleria. "No pregunte a un conseller quals són les seues raons per a canviar a una persona", ha subratllat.

"En principi", ha insistit que aquests relleus responen a una estratègia de donar un impuls o reorganitzar el treball. En el seu cas, el canvi en la secretària autonòmica d'Atenció Primària (Irene Gavidia en substitució d'Helena Ferrando) es deu a la necessitat d'incorporar una especialista en vivenda social en l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha) com un "cordó umbilical" entre les conselleries d'Igualtat i Arquitectura Bioclimàtica.

L'altre canvi en el seu departament, en la secretaria autonòmica d'Igualtat i Diversitat (Rubén Sancho en lloc d'Alberto Ibáñez), es deu a la "necessitat de reforçar el gabinet i fer un reforç de les polítiques 'botàniques' en la Vicepresidència" primera.

"Eixes són les motivacions: cobrir millor els objectius marcats, supose que les de la resta de conselleries també", ha incidit Oltra, recordant que eren llocs vacants i "no se cessa ningú". I ha tret pit que "el full de ruta del Botànic és molt exigent" i volen proveir-la millor perquè és un pacte "molt ambiciós que està funcionant molt bé".