Valencia Notícies

Llanos (Vox) atribueix la denúncia per una caixa B a València a l'"interés de molts" que no es presente a primàries

Jose María Plans
VOX

Llanos ha tornat a negar "absolutament" la denúncia que va interposar una militant. "No hi ha hagut caixa B mai, cap finançament irregular", ha afirmat als periodistes abans d'un minut de silenci per la mort d'un home valencià presumptament a les mans de la seua parella.

La denúncia va donar lloc a unes diligències que s'assumirà Anticorrupció. Una d'eixes suposades irregularitats denunciades faria referència al fet que algunes quotes dels afiliats no s'enviaven a Madrid, sinó que es 'distreien' xicotetes quantitats per a despeses a València. També s'al·ludia a ingressos de diners de procedència desconeguda.

Després de tindre coneixement de la investigació de Fiscalia i del Comité Nacional de Garanties de Vox, el titular del partit a València ha assegurat que és una "qüestió normal i el que es fa sempre quan es planteja una denúncia i té repercussió pública, lògicament".

Les quotes de Vox, ha subratllat, es paguen a la direcció nacional i el compte de cada província està "interrelacionat". "No toquem ni un sol cèntim", ha asseverat, remarcant que és competència del tresorer i no seua i que el compte es tramita en el BBVA del carrer Alcalá de Madrid.