Valencia Notícies

Esquerra Unida estrena canal de Whatsapp per a "estrènyer" la comunicació amb la seua gent

Consell Polític Nacional d'EUPV
EUPV

Mitjançant aquest nou canal de comunicació, el partit d'esquerres pretén millorar la difusió del seu treball entre els seus militants i simpatitzants i el conjunt de la ciutadania valenciana.

En un comunicat, Garijo ha destacat l'objectiu de seguir avançant en la millora de les vies de comunicació d'Esquerra Unida, tant internes com a externes.

La ferramenta servirà per a agilitzar la seua relació i contacte com un recurs obert a la difusió de les propostes d'EUPV entre la societat. Se suma al de Telegram, actiu des de maig de 2018, i als perfils d'en Twitter, Facebook, Instagram i Youtube.

Per a activar el canal cal enviar un missatge de Whatsapp amb el nom i la comarca de residència. A partir d'ací, els usuaris aniran rebent informació sobre les campanyes, les notes i continguts de premsa o l'activitat política a nivell institucional i de mobilització en l'àmbit social.

Esquerra Unida està en ple procés per a actualitzar la seua pàgina web, 'eupv.org', a fi de millorar la interacció dels usuaris i estructurar de forma més eficient la informació que ofereix.