Valencia Notícies

Oltra afirma que el Govern valencià serà "ferm" en la defensa del transvasament i demana "corresponsabilitat d'esforços"

Imatge del transvasament Tajo-Segura
MINISTERIO

En la roda de premsa celebrada aquest divendres després del ple del Consell i preguntada per la posició del Consell sobre el transvasament Tajo-Segura, Oltra ha assenyalat que l'Executiu valencià "només demana la corresponsabilitat d'esforços", que "altres territoris no estan tenint amb la mateixa intensitat". "Anem a seguir amb eixa fermesa que ens ha caracteritzat aquests anys", ha insistit.

Aquest passat dijous es va fer públic que la consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha posat ja en marxa el recurs contra la decisió del Ministeri de Transició Ecològica de "retallar" a només 7,5 hectòmetres cúbics l'enviament d'aigua del Tajo-Segura, "en contra de la proposta dels informes tècnics i de les condicions establides en l'acord d'explotació".

En aquest sentit, Oltra ha posat en valor aquesta decisió de la consellera d'Agricultura i ha emfatitzat: "La posició del Govern valencià és absolutament ferm. Ara, fa un any i fa dos anys. Nosaltres anem a seguir defenent als regants del sud de la nostra comunitat, el Baix Segura i el Camp d'Elx. També afecta els regant de la Regió de Múrcia".

loading...