Valencia Notícies

La Guàrdia Civil estén a l'Olleria la cerca de pistes sobre la jove desapareguda a Manuel

Casa de Manuel des de la qual va enviar la ubicació la jove desapareguda
EUROPA PRESS

Segons han informat a Europa Press fonts de l'institut armat, en la cerca per l'Olleria estan participant agents del grup de seguretat ciutadana i equips d'investigació que estan realitzant registres en punts on l'home, del que es desconeix el seu parador i amb el qual va quedar la xica, poguera haver mantingut alguna relació. Així mateix, també participen unitats canines, que estan rastrejant camps del terme municipal.

La investigació se centra també a analitzar els possibles vestigis en la casa de Manuel on vivia llogat el sospitós i en el cotxe del presumpte responsable de la desaparició de la xica, vehicle que aquest home havia intentat que fora desballestat, segons va confirmar aquest dimecres el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio.

A la investigació es va incorporar recentment la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil, que està coordinant l'operatiu i que treballa en col·laboració amb la Comandància de l'Institut Armat, que està duent a terme les tasques de cerca.

Els objectius dels agents són localitzar la desapareguda, el prioritari; donar amb el presumpte autor del seu desaparación i aclarir els fets.