Valencia Notícies

La V Fira Animalista de València inclourà tallers, desfilades i activitats familiars

FIRA ANIMALISTA
REMITIDA

Tallers, desfilades i activitats dirigides a tots els públics componen l'oferta de la cinquena edició de la Fira Animalista, que se celebrarà el pròxim 6 d'octubre al jardí del Túria de València amb l'objectiu de fomentar i respecte i l'estima pels animals.

La cita, impulsada per la Regidoria de Benestar Animal de l'Ajuntament de València, celebra que el dia 4 d'octubre es commemora el Dia Mundial dels Animals. El certamen s'instal·larà des de les 11.00 fins a les 20.00 hores, al tram 9 del jardí del Túria, situat entre el Pont de l'Exposició i el de les Flors.

La ciutat de València "aferma així el seu compromís pel respecte animal", destaca l'organització, que detalla que el programa inclourà tallers, exhibicions i desfilades per a tots els públics.

Més de 30 associacions

La fira comptarà amb la presència "fonamental" de més de 30 associacions i entitats, sense ànim de lucre, implicades en la defensa i protecció dels animals, les quals donaran a conéixer el paper que desenvolupen diàriament.

La regidora de Benestar Animal, Gloria Tello, recorda, en un comunicat, que "la Fira Animalista va nàixer amb una doble intenció: d'una banda la de visibilitzar el treball altruista de les associacions animalistes i, d'altra, la de fomentar la reflexió i la conscienciació ciutadana en matèria de defensa animal".

"Només aconseguirem una societat millor si eduquem, també des de les administracions, en la necessitat de vetlar pels animals", recalca l'edil.

loading...