Valencia Notícies

Dalmau (Podem): "Estañ no ha fet un pas arrere, ha tancat un cicle"

Antonio Estañ
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo

Així ho ha afirmat a preguntes dels periodistes després d'assistir aquest dimecres a una trobada amb els presidents de les tres diputacions provincials, l'endemà passat que Estañ anunciara que "és el moment de deixar pas a un nou lideratge en una legislatura que serà més complicada".

Dalmau ha assegurat que el secretari 'morat' "ha tancat un cicle en el qual ha fet el que havia de fer" i ha destacat que "ha col·locat orde en el grup parlamentari" en la seua anterior etapa com a portaveu en Les Corts.

També ha posat en valor que Estañ "ha treballat molt en el marc del primer acord del Botànic i ha portat endavant les negociacions del Botànic II", a més d'"enfrontar-se a una sèrie d'eleccions on el resultat ha sigut satisfactori".

Després d'aquest període, Dalmau creu que l'actual secretari general "ha decidit fer un pas al costat i convocar una assemblea". "Una assemblea que serà important per a fer-nos més fortes i mantindre un projecte de transformació, que ara mateix és el més valent que pot haver-hi en el marc valencià", ha reivindicat.

loading...