Valencia Notícies

Cs exigeix la dimissió "immediata" de Marco com a directora d'À Punt després de ser citada per presumpta prevaricació

Empar Marco (arxiu)
I. CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Paterna (València) els ha citat arran de la querella presentada pel PP per prevaricació, tant en l'adjudicació d'un contracte per 1,3 milions a una empresa per a la producció d'una sèrie com en contractes menors subscrits amb deu persones físiques i de tres directius sense complir els principis d'igualtat, publicitat, mèrit i capacitat.

Davant aquesta situació, Cantó ha criticat en un comunicat que el Govern valencià "utilitze els mitjans públics com a arma de negociació del Consell" i ha reclamat que es garantisca la seua sostenibilitat i "despolitització".

"La gestió dels mitjans públics valencians, convertits en una ferramenta de propaganda de Compromís, ha sigut nefasta i incompetent des del primer moment", ha reiterat el candidat 'taronja'.

També ha retret a Marco que "ni tan sols haja sigut capaç de complir amb uns índexs d'audiència dignes ni d'aconseguir els objectius en ingressos per publicitat". Ha posat com a exemple que "en el seu primer any de vida, À Punt solament ha recaptat el 20% del total d'ingressos previstos, la qual cosa es tradueix en un poc més de 800.000 euros del total de quatre milions inicialment programats".

Paral·lelament, Cantó ha reclamat a la Generalitat que "no utilitze À Punt com a un arma de negociació en la formació del nou Consell, sinó que prime el servici públic de la radiotelevisió valenciana per a tots els ciutadans".

Ha tornat a reivindicar "uns mitjans de comunicació públics completament despolititzats, plurals i sostenibles quant al seu pressupost i plantilla, perquè no acaben convertint-se en una nova Canal 9".

loading...