Valencia Notícies

Prop de 40 gossos abandonats rescatats per AUPA desfilaran el diumenge 19 en Bioparc per a ser adoptats

Prop de 40 gossos abandonats rescatats per AUPA desfilaran el diumenge 19 en Bioparc per a ser adoptats
BIOPARC

Espanya segueix en els primers llocs respecte a l'abandó d'animals, per la qual cosa és "necessari cridar l'atenció sobre aquesta situació i donar a conéixer els beneficis d'incorporar a la nostra família un gos que busca una llar", han assenyalat.

Així, les persones que acudisquen descobriran en "un ambient familiar, festiu i d'amor pels animals, les seues històries, característiques o necessitats". Entre altres podran conéixer a Melchor que adora les persones i que amb només dos anys busca una família on passar la resta de la seua vida; també Maxi un preciós mestís de pitbull de quinze mesos, divertit i juganer; la bella Gaia de nou mesos, molt alegre i mimosa; o Nesto de nou anys, que va ser trobat en un camp en molt males condicions i és tranquil, obedient i afectuós.

Es tracta de cans de "totes les grandàries, edats i races que han conegut la part més cruel de l'ésser humà i ara busquen una segona oportunitat per a demostrar que són "els nostres millors amics", han apuntat.

DECISIÓ MEDITADA

No obstant açò, les dos organitzacions recorden que la decisió d'adoptar ha de ser "meditada, mai un capritx o un acte emocional i irresponsable" i incideixen en l'"enorme responsabilitat" que suposa fer-se càrrec d'un animal, que "no és un bé de consum, ni material d'un sol ús, sinó un ésser viu que necessita cures i atenció tota la seua vida".

D'altra banda, una dels avantatges d'acudir a la desfilada per a les persones que estan decidides a incorporar un gos a la seua llar, és que compten amb les recomanacions del personal i voluntaris de la protectora, els qui aporten informació important respecte al caràcter de l'animal.

Per exemple, per a conviure amb persones majors és molt recomanable un gos ja adult, més tranquil i obedient que no requerisca excessiva activitat. Per contra, qui preferisca un cadell de pocs mesos, ha de conéixer també les seues necessitats i vitalitat.

loading...